We zijn een bouwonderneming dat gespecialiseerd is in de algemene bouwactiviteiten. Sinds recent hebben we een nieuwe product gelanceerd dat gericht is op publieke aangelegenheden zoals stedelijke parken, revalidatie-zorg-en sportcentra en speelplaatsen voor kinderen. Het gaat namelijk over de naadloze rubbervloeren. Het is een recyclageproduct van autobanden. Dit type vloeren kenmerken zich door hoge slijtvastheid, goede valbescherming, hoge levensduur en het esthetisch aantrekkelijke uitvoeringen. Men kan kiezen uit talrijke kleurassortiment evenals complexe kleurencombinaties.

Wat men tegenwoordig veel ziet zijn rubberen tegels. Maar na een interne studie is gebleken dat zulke tegels na een paar jaar beginnen te vervormen onder de weersomstandigheden en door de belasting. Omdat ze bepaalde afmetingen hebben laten ze makkelijk het water door en dit verschijnsel zorgt voor perfecte omstandigheden voor het groeien van bacteriën en schimmels. Bij naadloze vloerbedekking is waterdichtheid gegarandeerd en zijn reparaties makkelijk om uit te voeren zonder zichtbare neveneffecten.


De reikwijdte van rubber als vloermateriaal is zeer breed. Dit komt door de positieve eigenschappen zoals slijtvastheid en door de weerstand tegen mechanische, chemische en atmosferische invloeden.

Rubbervloeren kunnen van verschillende vormen en types zijn. In het algemeen onderscheidt het zich echter door dergelijke voordelen:
 • Hoog niveau van sterkte en duurzaamheid. Rubberen coating breekt niet, scheurt niet, brokkelt niet af en slijt niet. Hij is bestendig tegen direct zonlicht en temperatuurveranderingen.
 • Het rubber rot niet en is vochtbestendig. Knaagdieren, insecten en ander ongedierte kunnen er niet in wonen.
 • Het heeft ook een aantrekkelijk uiterlijk. Er kan een design naar keuze worden gebruikt dat tegelijkertijd voor een mooie versiering in een ruimte kan zorgen. Er bestaan verschillende soorten decoratieve afwerkingsmaterialen van verschillende kleuren, texturen, vormen van modules.
 • Het onderhoud is heel makkelijk. Rubberen coating is eenvoudig om te wassen met gewoon water, maar ook onder hoge druk.
 • Rubbervloer vereist geen aanvullende verwerking. U hoeft deze vloer niet te bedekken met decoratieve materialen of beschermingsmiddelen.
 • Het materiaal krimpt niet. Na installatie en tijdens gebruik behoudt de vloer zijn maten.
 • Het rubber heeft ook hoge elasticiteit. Deze kwaliteit biedt comfort tijdens het hardlopen, het lopen verzacht het de impact bij het vallen.
 • Het biedt goede geluidsisolatie en heeft goede anti vibratie eigenschappen.
 • Uitstekende weerstand tegen chemicaliën. Bij kortstondige blootstelling zal de rubbervloer niet verslechteren onder invloed van kerosine, benzine, olie, detergenten, oplosmiddelen, zuren en logen.
 • Antistatische eigenschappen. Rubber geleidt geen stroom, dus hoeft men niet bang te zijn voor elektrische ontladingen.
 • Het oppervlak bezit ook een antislip eigenschap. Dit vermindert het risico op verwondingen op natte oppervlakken.
 • Eenvoudige installatie, demontage en reparatie. Het is makkelijk om modulaire bekleding of rubbergranulaat te herstellen.
 • Milieuvriendelijkheid. Rubber is niet-toxisch en geeft geen schadelijke stoffen af in de lucht. De duurzaamheid ervan zorgt ervoor dat de natuurlijke grondstoffen niet worden uitgeput en dat de hoeveelheid afval wordt verminderd.Rubbervloeren kunnen worden aangelegd in garages, auto shops, werkplaatsen, autowasstraten, magazijnen, speelplaatsen voor kinderen, sportterreinen. Het sporten of het uitvoeren van sportactiviteiten wordt comfortabeler en veiliger. De dempende eigenschappen van rubber helpen de belasting van de wervelkolom en ledematen aanzienlijk te verminderen. Het wordt ook gebruikt als afdekking voor tuinpaden, veranda’s en terrassen, omdat het niet bestendig is tegen de atmosferische invloeden.
Rubbervloeren hebben weinig nadelen. Ten eerste kunnen bepaalde uitvoeringsmogelijkheden relatief hoge kosten hebben. Ten tweede is rubber, ondanks zijn weerstand tegen het vuur, in staat om te ontbranden. Het is dus brandbaar, maar een gevallen lucifer of een sigaret zijn niet gevaarlijk voor een rubberen vloer.

Gsm
0032 472 930 601
Facebook
@takogroup