Heeft u zelf een bouwgrond en zoekt u een betrouwbaar bouwbedrijf om voor u uw bouwproject te realiseren? Aan de hand van uw wensen, brengen wij aan u een advies uit over de noodzakelijke acties welke nodig zijn om de gewenste resultaat te behalen.
Moderne villa of klassieke villa, pastorijstijl, of eigentijdse woning, wij realiseren naar uw smaak en budget. Wij begeleiden u vanaf begin tot het einde. Onze werfleider en architect staan tot uw dienst en begeleiden u in elke fase van het bouwproces.

Wat is een Sleutel-op-de-deurwoning?

Sleutel-op-de-deur betekent dat we uw woning tot in de puntjes afwerken. We nemen het hele bouwproject voor onze rekening, waardoor u altijd één aanspreekpunt heeft. Bij oplevering is de woning klaar om erin te trekken: de sleutel zit als het ware al op de deur. In dat opzicht verschilt een sleutel-op-de-deurwoning van een casco- of winddichte nieuwbouw, waarbij de woning wordt opgeleverd zonder de nodige afwerkingen. Wij garanderen u de beste prijs-kwaliteitverhouding voor het bouwen van uw woning.

ONZE AANPAK

Deze belofte komen we na door de juiste keuze en aankoop van kwaliteitsmaterialen en een goed budgetbeheer enerzijds. En anderzijds doordat we je advies op maat geven om van uw woning te optimaliseren. Vandaar dat dienstverlening even belangrijk is voor ons, omdat die ons toelaat samen met u uw project nog te verbeteren.

Gsm
0032 472 930 601
Facebook
@takogroup